In goed overleg is RET-voorzitter Helen Nijhuis afgelopen maand gestopt als voorzitter van RET Twente. We bedanken Helen voor haar enorme inzet het afgelopen jaar en wensen haar alle plezier en succes in haar toekomstige baan! Per 1 mei zal Esther Roenhorst de rol van RET-voorzitter tijdelijk op zich nemen.

Esther is één van de twee nieuwe netwerkcoördinatoren die per 1 mei starten bij het Expertisenetwerk.

Gezien het grote belang van continuïteit bij het RET en de Versnellingsaanpak die in Twente is ingezet, zijn we heel blij dat Esther de rol van RET-voorzitter tijdelijk wil vervullen.

We gaan opzoek naar een nieuwe RET-voorzitter en wanneer die is gestart zal Esther aan de slag gaan als netwerkcoördinator. Esther was voorheen werkzaam bij Ambiq en is voor veel mensen, vooral in het netwerk in Twente, al een bekende. Op korte termijn zal de vacature voor RET-voorzitter uitgaan. Mocht dit iets voor je zijn, dan horen we het graag!

Heb je een aanmelding voor het RET Twente of RET IJsselland? Lees dan hier hoe je dat kunt doen.

Mocht je vragen over dit bericht hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gerelateerde onderwerpen